Cases

Het Evresys RTLS platform voor de gezondheidszorg

Het Evresys RTLS platform voor de gezondheidszorg

Of het nu mensen of dingen zijn, met Evresys weet u altijd precies waar ze zich bevinden. Met of zonder aanvullende automatische acties bespaart Evresys u tijd, geld en biedt het de geruststellende zekerheid alles onder controle te hebben. Binnen de gezondheidszorg biedt Evresys een breed pakket aan zorg-specifieke oplossingen waarvan zowel cliënten en patiënten als medewerkers en instellingen kunnen profiteren.

Doel

Het nog beter beveiligen van de zorg, door o.a. een toegangscontrolesysteem van Brama die bepaalt wie bevoegd is om elke ruimte in het pand betreed is hierin heel belangrijk. Het Bluetooth concept van Brama sluit ook naadloos aan bij de wensen van onze klanten aldus Diederik Loos (Technical Director at Evresys)

Waarom Brama?

Wij hebben verschillende leveranciers bekeken maar brama heeft enkele onderscheidende factoren zoals o.a. gemak en snelheid van implementatie wat bij ons van groot belang is. De integratie met bestaande diensten en apparatuur, iets wat we heel veel tegenkomen in de gezondheidszorg. Dat maakt het vaak ook complex en lastig.

Voor ons is het verhogen van cliëntenwelzijn prioriteit nr.1 en daar hoort tegenwoordig ook een goede Network Acces Control oplossing bij. En dan is Brama voor ons de nr. 1